Jaká je cena předplatného Netflixu a pro kolik zařízení?

Po vypuknutí koronavirové pandemie se streamovací služby rozjely na plné obrátky a radovaly se z enormních zisků. Protože lidé museli trávit svůj čas především v pohodlí domova, rozhodli se sledovat filmy a seriály. Co ostatního jim taky zbývalo, že ano. A tento trend sledování skvělých snímků neutichl ani tehdy, kdy se jistým způsobem navracíme do normálního života. Naopak, dalo by se říct, že ještě sílí, protože se lidé doslova zamilovali do sledování pořadů bez reklam nebo do nabídky, která nemá konce. A z logiky věci vyplývá, že se stále více lidí ptá, kolik že takové předplatné pro Netflix vlastně stojí.

Netflix jako nejoblíbenější streamovací platforma

I když se dá říct, že se se streamovacími platformami doslova roztrhl pytel, pomyslným králem celého žebříčku je Netflix. Tato streamovací služba se těší ze skvělé odezvy a její tvorba se stále posouvá na vyšší a vyšší úroveň.

Není ani pochyb či sporu o tom, že zájem o Netflix předplatné je velké. A Netflix cena není žádným velkým tajemstvím. Pojďme to společně zjistit!

Jaká je cena Netflix předplatného?

Cena předplatného se liší v závislosti na tom, kolik lidí se bude dívat, případně na kolika zařízeních se budete dívat zároveň. Filmy, seriály i pohádky je možné sledovat na mobilu, tabletu, také na televizi, cena startuje na 199 korunách a končí na 319 korunách měsíčně. Na službu se nevztahují žádné příplatky ani žádné smlouvy čili lze kdykoliv platbu předplatného pozastavit.

První zmíněná sazba rovnající se 199 korunám za měsíc se vztahuje pro jedno zařízení a rozlišení odpovídá SD. Standardní balíček za 259 korun měsíčně mohou sledovat až dva lidi zároveň, a to ve Full HD. A třetí pak ve 4K rozlišení až čtyři lidé zároveň, ať se nachází kdekoliv na světě.

Rate this post

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *